3mni

Roots & Wings

Friheten varar i en dag

Kategori: Gran CanariaLedig dag! Dagen då jag oftast blir på dåligt humör. För den tar slut så fort och jag planerar så mkt, men hinner bara med hälften. Dessutom är det den enda tiden jag hinner tänka, och inser hur trött jag är på allt. Dem andra dagarna är det bara jobb och sömn som gäller. 9-10 h jobb, 8 h sömn - inte mkt kvar ac dygnet där inte.

Men idag har jag hunnit med en hel del. Särskillt eftersom jag skippade halva sömnen inatt för o kunna njuta av min lediga dag mer. Och när jag slutade igår natt gjorde jag köttbullar till min bättre hälft, som tjatat om det hela veckan. Och jag gjorde Tzatziki för en hel vecka, för det har jag själv längtat efter. Men 4 h är lite, och nu är jag halvdöd.
Träffade Stina på dagen, vi käkade sen lunch på Stockholms och träffade Agnes. Sen la jag mej vid poolen i en timme och läste.
Ikväll har jag varit med Petra i Meloneras på en mysig restaurang. Grillad lax, och chokladmousse till efterrätt. Jättegott! Efter det tog vi en drink på Turbo och sedan hemmåt. Nu ska jag se ett avsnitt av GG och sova. För vi ska till Atlantico tidigt imorgon för shopping
Stiro

Ett stort tack till Stina som fixat min nya design <3