3mni

Roots & Wings

Farewell

Kategori: AllmäntLife is borrowed time...


När man får reda på hemska saker, såna här jobbiga saker, som gör att man påminns. Då kan jag inte sluta tänka, på den som saknas i våra liv. Sen får jag dåligt samvete, att jag inte tänker på dej varenda minut av varenda dag! att det krävs nåt för att påminna, att man inte skäms att bara leva vidare.


Livet är så jävla orättvist!

Farewell - Avantasia
"Empty and cold without you here"

Ytligt!

Kategori: AllmäntFår nog erkänna att jag är ganska ytlig själv. Det är klart man tänker när man ser folk på stan "Hur fan ser den ut" ibland. Och det första man kollar är ju utseendet, så när någon kommer fram till en är det bara det man dömmer efter. Vad ska man annars göra? Kan ju inte läsa av personligheter vid första ögonkastet, TYVÄRR! Men jag är nog inte alls lika ytlig som dem flesta. Tänker bara på en liten grej vi snacka om vi 4 tejejer här hemma i Fredags. Vad gäller pojkväns val jag gjort innan finns det ju en och annan (spec en :P) som inte är snyggast i världen, det vet jag, och några av mina vänner tycker väl jag är puckad som gjorde d valet. Men jag fastna ju inte för det. Kan jag verkligen inte påstå eftersom jag i början va helt emot honom, och bara ville be honom dra, vilket jag också gjorde! Men det var ju verkligen inte utseende jag fastna för då. D va personligheten. För när någon är så go blir dem vackrast i världen i mina ögon. Och när någon som egentligen är supersnygg beter sig som en idiot, blir dem det fulaste jag sett. Det är trots allt en männska man ska orka leva med, stå ut med personligheten. Vad betyder utseendet då, i det långa loppet. Man är ju inte bara ute efter någon att visa upp, statusgrej. Inte jag iaf! Huvudsaken är att jag trivs med människan, att jag tycker om honom, att jag är lycklig.. och det blir jag inte av att välja någon jag "borde" välja, någon som är rätt för mig, eller någon som är perfekt i andras ögon :)


Liten

Kategori: Allmänt


studentenfotot!
Syns på kläderna att man va född på 80-talet :P
Regnar nu, lite mysigt faktiskt... även om jag är soldyrkare. Men regniga innekvällar med teve o film som ikväll. SATC nästa. Skulle vilja bedöva min nacke just nu bara, har så j-kla ont. Och så ska jag jobba imorgon :(