3mni

Roots & Wings

Jobbig dag!

Kategori: Allmänt
Jobba lång dag, och söndagar är aldrig roliga på något sätt. Tur att jag ändå har roliga arbetskamrater som får en att skratta, åt dem konstigaste sakerna hade vi ett ental skrattanfall idag. Och många av dem boende får en också att skratta en del, söta små tanter som glömmer allt var 5e minut :-P Men på något sätt kommer dem ändå ihåg dem konstigaste sakerna, men eftersom namn inte är så lätta blev jag idag "den lilla tösen". ;-P Kände mej som 12 lr nåt!


Anna kom o mötte mig på jobb idag när jag slutade, senare än jag skulle som vanligt :-P Sen hängde hon med mej hem ett tag, jag va dock himla trött o inte mycket sällskap idag. Men hon åker ju snart så vill ses så får ta vara på tiden. När hon hade stuckit hem insåg jag hur mycket jag kommer sakna henne. Vem ska jag nu smsa mitt i natten när jag e rastlös o måste hitta på något? :-( Så himla trött på o säga hejdå till folk nu, på att vara ledsen o behöva sakna folk!
     

Skulle ut o festa i Fredags eftersom det var Annas sista dagar i Sverige... Men vi fastna först med min bror, och spela XBox, Rockband! Det är så j***** kul!!! Hade kunnat sitta där hela natten. Det är dock inte mycket av trummorna som jag kommer ihåg, kände mig sämst! Och sången va ju ett skämt, låter som en hes kråka efter sommaren, har nog helt förstört den, tur man inte är i gymnasiet och har sånglektioner längre :-P Men när vi äntligen kom iväg, långt om länge hade vi faktiskt väldigt kul, trots att jag är himla trött på Sverige, Malmö och uteställena redan. Va iaf en helt ok kväll, kom ihåg allt me för ovanlighetens skull, trodde jag... Men när jag kolla igenom kameran dagen efter va där en del bilder jag inte kan påstå att jag minns helt ha ha, så visst va där några minnesluckor, som vanligt :-P Och Rhodos folk tycks man träffa på överallt! Ute i Malmö, på stan i Trelle... va fasen fler skåningar än man trodde, bara det att jag umgicks väl mestadels med folk från andra delar av Sverige, o kände mig rätt ensamt mobbad för dialekten :-P

ThE wOrLd CaN sEe Us In A dIfFeReNt WaY tHAn WhO wE rEaLlY aRe
Ibland är det väldigt skönt att bara strunta i allt och alla utom dem som står en närmast, och isolera sej ett tag!
Det är kanske dags att rensa ut telefonboken på mobilen precis som garderoben... Ut med det gamla, in med det nya. Ut med alla som inte får en att må bra, alla som sårat och inte går att förlåta... Varför ska dem vara kvar i ens liv. Men det är ju lite svårt eftersom man såhär efteråt tänker mestadels på det som var bra. Men ibland får man bara nog. ångrar det inte ens ett dugg :-) Kanske rent av borde byta nr med så att man slipper fler samtal o mess, men tycker ju d skulle ges upp snart, så länge utan ett svar, lite stolthet och självrespekt borde ju finnas =/

Vardagar...

Kategori: AllmäntJobb som vanligt idag. Hade översvämning då tvättmaskinen sa upp sej, en hel inomhus pool blev det av det hela ha ha... Så det var bara att moppa för glatta livet hela morgonen. Irritationsmoment för dem flesta, men får faktiskt erkänna att det var lite kul, man fick sig ett gott skratt iaf. Och jag tycker alltid det är kul när det händer nåt som bryter upp dem vanliga tråkiga vardagsrutinerna :-P
Efter jobb var jag och solade, tappat massor av färg så måste börja sola igen.
Sedan kom Frida & Robban och hälsade på med lillan, sötaste ungen i världen :-)
så var det kväll och nu sitter jag tillsammans med min lilla valp och tittar på McLeod's Daughters på datorn, min favorit serie! Sen är det väl dags att sova, om man ska lyckas vända tillbaka dygnet nån gång, måste d, är aldeles för trött påjobb om dagarna.


     

 
Bokade resa igår, THAILAND :-D Ska tillbaka till paradiset igen, Den 19 November! Ska bli så himla skönt. 


Blev inget DK i helgen. Bea och Edi fick förhinder, så vi ska hälsa på Karen i v. 44 istället. Var iofs bra på ett sätt eftersom det är Annas sista dagar hemma i helgen, innan hon lämnar mig för USA. Så då kan jag träffa henne så mycket som möjligt innan dess. Blir en sista utgång med henne i Malmö imorgon :-( Men inga deppiga miner, vi ska ha kul =)
Sen ska jag kolla tåg till Eskilstuna och Eve nästa vecka. För hon ska ju kanske tillbaka till vår kära ö över vintern, och vill träffa henne innan iaf. Alla drar, kvar blir man i Sverige ensam, längtar också bort en del, men inte än, d får vänta ett tag...
Längtar till sommaren som bara den, inte så mycket för själva platsen, mest för alla underbara människor jag saknar så! Och livet där, den sköna atmosfären, inte för att det är ett problemfritt liv man lever :-P Tvärtom!!!! Men man är helt enkelt på mycket bättre humör när man vaknar upp på där om "morgonen" än här hemma. Hur trött, seg och bakis man är må vara!


     

Ledig

Kategori: Allmänt

Måndag igen, jobb för dem flesta, men jag va ledig idag :-) Jobbat hela helgen så d va riktigt skönt! Spela RockBand, X Box med min bror hela kvällen igår, ha ha, d va faktiskt sjukt roligt :D Idag har jag bara tagit det lugnt, varit hemma, käkat Pizza med familjen, skulle fortsätta rensa ut garderoben, ut med d gamla in med d nya, men kom inte så långt... Allt ligger kvar på golvet än. Skjuter upp det lite till :-P

Imorgon blir det stan med Anna, ska bli kul. Vi ska träffas så mycket som möjligt nu innan hon sticker. Och shopping är ju absolut nåt av det roligaste som finns, shoppoholic som man är  ;-)

Sen blir det DK i helgen, Bea och Edi kommer hit och sen ska vi till Karen över helgen. Så det kommer bli precis som vårt lilla Rhodos kollektiv igen för en helg. Fest a'la Rhodos style!


Rhodos Reunion den 25e Okt, i gbg... Ska bli jättekul o träffa alla igen!!!


 

Från när jag va o och hälsade på Frida och lilla Elina på BB. Mina små kusiner. Nellie med Elina, ett dygn gammal <3

Jag & Emil (lillebrorsan) med Elina


Tänkt en del på sistone, så himla trött på att jag alltid släpper in folk för mycket, litar på folk man egentligen inte känner eller vet någonting om. Men som tur e har man lärt sig o stänga av sina känslor när d behövs. För dem flesta sårar en ändå i slutändan.
Saknar min Eve, ska ta mig till henne så snart som möjligt nu! Blir alltid glad när jag pratar med henne :-)Aight, Adios då gott folk, nu ska jag ut o gå en runda med min bebis, världens mysigaste valp! Och sen ska jag sätta mig o kolla lite resor och lyssna på Love in this club som jag lyssnat på nu om o om igen i 2 dagar, ha ha. Har en tendens att lyssna på en låt jag tycker om tills jag spyr på den, samma med filmer =P Ha d gött allihopa!
 

I'd never chase u, I'd rather just replace u