3mni

Roots & Wings

Visiter

Kategori: Gran CanariaMånga som varit o hälsat på senaste månaderna

Sigrid och Malin var och hälsade på och bodde hos oss för ett tag sedan. Såg knappt dagsljus under dem dagarna dem var här. Inte en enda dags sol, men en massa festande. Dem åkte hem om möjligt ännu vitare än dem var när dem kom.

Hela familjen var här: mamma, Micke, farmor & farfar och mormor & morfar. Vi firade Mickes födelsedag på en mysig tapas restaurang i Mogan hamnen, Var på Amadores, hyrde bil mm.

Några månader innan dem kom var Emil (min bror) och Markus här. Bodde hos oss. För deras del var det mest fest och sol, men vi hann även med Amadores, restauranger lite här och var, Holiday world med bowling och karuseller (till Markus förfäran), Tro mej, han skrek som en liten tjej!

Jag har ju inte brytt mej om bloggen på ett bra tag. Har dessutom varit dålig på att ha med kameran. Så dåligt med bilder från allt detta.
Men slänger upp lite mobilbilder iaf

Ja d är hästarna som är små...


Royers pizza, den bästa som finns. Någon som vill se Markus I'm coming-face?!


Bowling


Amadores


Familjen
Sverige

Kategori: Gran CanariaÄr i Sverige för tillfället, vilket jag inte berättat för så många. Är inte här för en lång tid, var bara tvungen att åka hem och fixa lite saker. Hoppas vara tillbaka på GC och på jobb om en vecka. Annars är det tveksamt om jag fortf har mitt jobb kvar. Men min chef har varit väldigt förstående än så länge.

Somnade kl 23 igår, och vaknade 7 idag. Inte en människa att umgås med vid denna tiden här i mammas hus. Mamma sover, nattjobbare hon med ju. Och resten är och jobbar.

Var förresten inte en problemfri resa hit. Skulle åkt med Spainair, men dem finns ju inte längre. Stod där i check in med hunden och väskan och allting var stängt. Så fick snabbt boka om och åka med Norwegian, där Tiro tyvärr inte kunde åka med. Så är lite orolig över honom ensam med E nu. Han kommer väl inte få mat lr motion på en vecka, och lägenheten kommer vara kaos :/

Nu ska jag väcka lata Betsy och dra ut henne på en promenad

Cumple

Kategori: Gran Canaria


Denna söta nallen fick jag av Elkins moster. Man värmer den i mikron, eller lägger den i frysen och har den på något ställe man har ont. Har den i knät just nu, inte för att jag har ont utan bara för att det är varmt och skönt.