3mni

Roots & Wings

Snabbis

Kategori: Gran CanariaSitter och väntar på Tove innan en utgång. Eller väntar o väntar, meningen är väl att jag ska vara färdig när hon kommer. Men här sitter jag halvnaken och käkar potatis kroketter :)
Hungrig som ett svin! Dålig på att ta med mig mat till jobbet. Går an när jag jobbar dem vanliga 7 timmarna, men på Torsdagar då jag jobbar 12 svider det i magen. Tur jag kan ringa Colombiansk take away service ;) Haha stackarn!

Ikväll ska vi ut en runda, så jag bryter mitt jobba, städa, sova mönster. Blir lite trist i längden!
Så ikväll blir det tjejkväll, Rockbar och äntligen får jag använda heels och färg. Svarta kläder och platta skor hela dagarna är både trist och ömt om fötterna.
Imorgon jobb sen ledig på Sön :D Förra Söndagen var det ju apväder bara för att jag var ledig. Denna SKA jag ha sol & strandÄta, jobba, sova, dö

Kategori: Gran CanariaNu var det ett tag sen igen, tiden springer iväg och jag glömmer bort bloggen

Börjat nytt jobb i en smyckesaffär. 6 dagar i veckan, 7 timmar per dag, kontrakt - vitt jobb :) Äntligen! Rättvist med pengar, timmar och ledig dag varje vecka. Är man inte van vid. Och jag behöver inte servera ett enda fyllo som flåsar spritdoft i fejset på mej heller

När första lönen kommer ska jag shoppa loss en ny mobil :) Inte kunnat shoppa på länge nu när vi varit fattiglappar, abstinens! Men nu kan man få vara människa igen. Ingen iphone dock, över min döda kropp!
Denna tror jag det blir:

Den är en hel del billigare här än hemma i Sverige som tur är. Kan ju dock inte gå runt med den sådär trist, inte jag alls! Haft rosa mobil nu dem senaste fem telefonerna jag avverkat, Så kan inte bryta d mönstret...


Mamma och co är på kryssning nu, livsnjutarna :) Men d gjorde dem så rätt i. Önskar jag hade kunnat åka med, Karibien, drömmen ju!
Innan hon åkte skickade hon iväg en låda på posten åt mej. Lösgodis, svensk favorit marmelad, bok, brorsan skickar med en gammal mp3 till mej (min har lagt av), o massa kläder hemifrån :D Kom igen Posten, fortare!

Nu är det hemmakväll för mig och Tirre, ensamma hemma ikväll. E stack nyss på jobb och Tove jobbar hon med. Men det är skönt att vara ensam ibland! Vi ska se film och mysa. Just nu skulle jag vilja byta ut hundskrället dock, han har satt tänderna i min fot och verkar tro att den är avtagbar. Inte så bra på att vara sträng, d lämnar jag åt min "sämre hälft". Känns så hjärtlöst att skälla på honom när han e så liten. Och kolla bara på Betsy där hemma, prinsessan själv. Bortskämd som bara den! Men det får hon vara, vackraste!Sommarfärger

Kategori: Gran CanariaIsglas, Festival och solsken tänker jag på när jag suktar efter ny bikini bland dessa. Varför ska alla jag tycker om vara så dyra? Och varför är jag inte rikare? Men pengar är väl bara papper i slutändan, eller?! ;)
Phax och Banana Moon har så många snygga, finns att köpa här på några ställen med. För mellan 80-100 Euro, som hittat! Mina gamla biknis börjar bli sådär snyggt bleka och genomskinliga av alla tvättar. Använder dem så mkt här, även om jag inte solar lr badar används dem. Och jag tvättar dem varje gång jag använt dem, dvs nästan varje dag (bakterieskräck som jag har).
Min pv undrade vad jag ville ha när han vann på lotteriet, ångrar lite att det första jag kom på var en ny bikini ;P Einstein liksom! Andra hade väl sagt en resa, lght, bil osv. Men han blev lättad iaf
Cerise & tukos, så snyggt! Nya favoriten