3mni

Roots & Wings

Midsommar i Linköping

Kategori: Allmänt


Mammas bröllop

Kategori: AllmäntDå var bröllopet över. Mysigt sommarbröllop hemma i trädgården. Jättefint var det! Men tack och lov att det är över ;P Inte haft nåt liv utanför detta dem senaste dagarna. Inte bättre att paret själva inte planerat ett dugg, utan satt på Måndagen och mer eller mindre sa: oj vi ska gifta oss på Lör, vi kanske ska fixa lite innan dess. Men allt ordnade sej till slut, ibland är det tur att man har tjocka släkten att beordra runt ;)

Denna dag var för övrigt den enda gången jag ångrat att jag gått bartenderutbildning ;P Hann inte vara med mycket på festen, utan fick stå och blanda drinkar till folk hela kvällen. Gick och la mig spiknykter, då alla andra va fulla innan middag. Bröllopsfesten ebbade ut i fyllefest sädär vid 22 tiden :P

Låten vi körde (med lite humor) gick  utan större misstag o pinsamheter! Trots att halva styrkan som stod på scenen var runda under fötterna ;)

Min lilla mamma fick tårar i ögonen av alla fina tal som hölls under kvällen. Lyckades även hålla ett själv (tvingad!) Hatar att prata inför folk och var nervös som tusan. Läste upp en text jag skrivit till dem när jag fortf var i Spanien:


Jag tror på ödet och på själsfränder. Jag tror att det finns någon där ute för just alla.
Man ska inte behöva nöja sig, det ska kännas rätt på alla sätt.
Det är inte många som lyckas hitta rätt under en hel livstid.
Men ni två får det att se så enkelt ut. Att hitta rätt,
älska varandra och varje dag uppskatta att man har varandra.
Ni får mig att tänka att det finns hopp, att man inte livet skall klandra.
Min mamma är min hjälte och min bästa vän, och jag är så glad att hon hittat någon som gör henne lycklig.
Jag är väldigt glad att det blev just Micke som blev den, för man får leta länge efter en bättre livsvän.
Lycka är svårare att behålla än att finna. Men jag tror ni två är några av dem lyckliga få, som den turen lyckats vinna.
Jag önskar er alla lycka i världen! Och jag hoppas att ni i alla stunder minns hur kort livet är och tar vara på varje minut, för dem bra minnena är dem vi lever för till slut.
<3

Elina har går dit hon själv vill... Med sitt bestämda humör vandra hon fram och var med under vigseln, nåde den som försökte ta henne därifrån!


Jag & Lillebrorsan


Jag & Frida (Moster)

Bröllopsvalsen, som inte var helt tradionell. Rock n roll va d här ;)


Som sagt...


Mamma fick ett par Converse av mej nyligen. Fick på henne ett par högklackade till vigseln, men 2 min efter den va slut åkte dem av och dem sköna skorna på


Mamma & lilla ElinaSvensk vardag

Kategori: AllmäntDå var halsflussen över iaf tack o lov, pencilin is the shit ;)
Tillbaka till dem svenska vanliga vardagarna nu, lugna och planerade. Även om det är kul att träffa familjen igen så saknar jag att ha folk runt omkring mig alltid. Lite abstinens. Hatar att vara ensam!

På Lör gifter mamma sig och meningen är att jag ska kunna låten till dess. Inte övat o kan inte texten, och med en halsfluss och Gran Canaria förstörd hes hals... Kommer inte låta ok :/

Helgen har varit lugn. Bara varit hemma. Igår va hela familjen på Kiss konserten, så jag var hemma hos Frida och åt och såg film, myskväll :)
Lite irriterad över att jag missa både Kiss o Sweden Rock Festival, men är man fattig så är man.
Idag var vi i stan jag, frida & Elina. Svensk shopping, saknat!!
Även om lilla Elina har ett humör som styr oss alla, så är d så kul att spendera tid med henne och Frida igen. spec nu när hon går och pratar så smått, och har blivit så duktig. Förstår allt man säger också. Helt halvår har ju hunnit gå, hon har växt mycket.

Bytte min Dermal Anchor piercing idag, vilket gjorde sjukt ont, nästan som att göra d på nytt :/ Vit sten nu istället för den tråkiga plattan.
Byggde naglar också, saknat att ha naglar. Lösnaglar för 2 Euro va d som gällde på Gran Canaria :p
Elina förra året <3Nu ska jag ägna lite tid åt dumburken, för d har man verkligen saknat, TV!Btw, Anna så suger d att du inte är här nu när jag e hemma, ska du i USA o göra tönt?! :P