3mni

Roots & Wings

Flytt!

Kategori: Allmänt


(L)Fått lght, så d blir flytt på söndag! Liten etta mitt i Malmö. Ska man bli stadsbo då! Kommer sakna livet på landet lite, kunna gå ut me hundarna i pyamas, eller ligga o sola på gräsmattan om sommaren, o att alltid ha familjen omkring sig. Men lär nog va här en hel del ändå, ligger ju så nära jobbet.
Inte en chans att jag kommer hinna packa allt! Barndop imorgon, lilla Elina <3 Jobb på Söndag men slutar redan 12 som tur är. O rummet e för tillfället kaos. Har bara slängt ut allt.
Började packa, bara kläder, skor o handväskor tar ju upp 4 flyttkartonger liksom :-P Shit! Visste jag hade mycket, men inte så mycket.... Nu blir d mindre av shopping dock, o mer spara o vända slantarna! Fast fick senaste igår hem lite kläder jag beställt, vilket jag hade glömt bort med :-P Inget mer av d nu iaf! Skärpning!

 
Nelly, Efashion
Röran! Inte bra på att packa o rensa ut, så hemskt att slänga saker. Allt har liksom sentimentalt värde tycker jag. Därför tröttnar jag och ger upp, och det lämnas så här!
Jobb idag sen var jag och mamma på IKEA! Hatar att gå på IKEA annars, så tråkigt och känner sig som en riktig Svensson typ, fast i ett fack. Men d va ju så illa tvunget nu. Va kul, och min snälla mamma köpte grejer åt mej som behövdes :)
Isisar!

Kategori: AllmäntI Söndags var jag ledig, och då var vi iväg och red hela dagen, Islandshästar! Åkte vid 7 på morgonen och åkte hem igen 21. Visserligen 2 timmars bilfärd dit, men det var bra många timmar man satt på hästryggen. Ont överallt va resultatet så klart. Inte suttit på en häst på säkert 2 år. D känns i baken nu ;-P Kan inte fatta att man kunde få ont av att hålla på med hästar förr, men då hade jag ju ett antal hästar att hålla igång, och man red flera gngr om dagen. Va iaf himla mysigt att trulsa runt i snön, vara ute o få frisk luft en hel dag o se bara umgås med hästarna, kännas som att det inte finns några bekymmer i världen utan bara leva där och då me naturen och pållen.
Som det var när man va i stallet och ute o red i timmar förr :-) Eller som när man va yngre och ute o red tillsammans med en kompis, borta i 4 timmar och föräldrar som höll på att efterlysa en där hemma, fanns inte en tanke på att tiden kanske gått lite :-p Vi va ju helt uppe i vårt, polisbilar, spökhus o allt va d va! Goa tider Elin haha ;) Vi va ju aldrig helt normala, men kul hade vi!                                                                                                         
Igårr va jag o titta på en lght i stan. Va en barndomskompis som jag inte sett på evigheter som hyrde ut. Red för samma klubb när vi va yngre. Rätt kul hur liten världen är.
Synd när man tappar kontakten med folk. Men d e ju sjukt svårt att hitta tid för alla just nu. Som Elin, jag, Anna och Girre (haha, undrar om hon gillar att jag fortf kallar henne d :-P) Vi har iaf bestämt att vi ska träffas alla 4 igen. Va jättelänge sen. Men svårt att hitta dag när alla kan, alla jobbar ju o har massa planerat. Jobbar mna helg som jag nästan alltid gör oxå är det ännu svårare att hitta när alla e lediga. Men nog ska man kunna hitta tid för gamla kompisar, om man så ska behöva planera llångt i förväg som vi fick då haha! Men ska bli himla kul iaf :-D O har antecknat datumet, lovar ;-)

Jobbade igår kväll, och likaså ikväll. Gjorde Fastlagsbullar med åldringarna, dagen till ära. (Semlor som d ju så fint heter längre upp) Kul när såna små saker uppskattas så mycket. Glada miner blev det :) Imorgon är jag ledig igen, kan knappt fatta d ;D Ska soova d e en sak som e säker iaf. O kanske städa o tvätta lite, behövs ju "en del" ;-P Vi får väl la se!
Reslängtan!!! Saknar solen, som piggar upp humöret och energin...

Funderar för mycket ibland, istället för att bara tänka skulle man göra d som känns rätt just nu. Aja, vi får se, en dag i taget som d heter... Även om jag har svårt för d.
Bara saknar nu!


Vinterland

Kategori: Allmänthttp://www.youtube.com/watch?v=F4QiSL4V0sE
Precis varit ute i vinternatten me hundarna, i den fina snön. För den a faktiskt fin just nu, soligt om dagarna o massa glittrande snö. Även om våren e saknad.
Idag va d 6e dagen i rad, 2 dagar kvar sen är jag ledig :-) En dag då :-P
Konstigt nog att när man e van att jobba mycket och blir ledig, så har jag inte en aning vad jag ska hitta på. Jobbar ju nästan alltid om helgerna, o blir ledig nån gång mitt i veckan. Vad hittar man på liksom, alla andra jobbar! Bara jag som har dålig fantasi tror ja.
Var o solade idag, va längesen, började likna en riktig blekis, typisk svensk med andra ord ;)
Min bror e just nu i Sthlm, ska se ACDC på sön, avis som f-n, ångrar att jag inte köpte biljett när han fråga =( Vill också!

Längtar till den 14e, låt tiden gå fort nu! Helt gäng blev vi som ska åka, o d tycks bli fler o fler :-)
Sen när jag kommer hem ska jag leva riktigt svensk sommar, som man missat i 2 år. Med grillning, marknader, nån utekonsert, sommarregn o den underbara naturen här hemma under sommaren. Särskillt här på landet <3

Anna så fort våren kommer ska vi ut på hästäventyr me ;) Mysigt!

Nu ska jag lägga mej, o se en film eller nåt, i lugn o ro... slippa tänka "måste sova, om 5 timmar ska jag upp, måste sova, 4 timamr kvar, 3 timmar osv" :-P Hatar sömnproblem! Jobbar kväll imon, sovmorgon... Underbart! Den som ringer eller messar e dödens ;-)

Buenos noches pplKidsen har redan somnat!If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand


If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

But you're just a boy
And you don't understand