3mni

Roots & Wings

Semester

Kategori:


Denna veckan började inte så bra. Jag har tappat min mobil i en hink med vatten och klorin när jag städade. Samma dag trillade jag i trappan (vilket jag visserligen gör ganska ofta), men denna gången slog jag mig och har fortfarande ont överallt. Tvättmaskinen slutade fungera igår.
Och när jag skull ta fram min gamla iphone som reserv mobil fungerade den inte heller. Lämnade in den för att se om det gick att fixa, men varför skulle det vara så enkelt? Den måste skickas till Barcelona då dem inte har någon Apple store här, vilket känns lite surt med en iphone 4s med en månad kvar på garantin.
Och ovanpå allt är hunden dålig i magen och ska ut och göra ifrån sig 20 gngr per natt.
Så nu hoppas jag på lite tur resten av veckan. Kanske hitta lite pengar på marken eller något?! Man kan ju hoppas iafMina ögonstenar

My children

Kategori:They aren't always sleeping... It's just that the only they are still enough to take photos is when they are asleepNo privacy. tanning, sleeping or in the bathroom... They are with me always!What it looks like when i go to work in the night. Poor me!?

Cutest family 💕

snart sommar

Kategori:


Sista dagen på jobbet på Söndag, sen är det semester. Kommer visserligen ha att göra ändå då jag ska försöka plugga så mycket jag kan i sommar. Men ska bli skönt att få lite tid över till strand, vänner och min lilla valp. Har haft lite dåligt samvete då hon fått vara ensam mycket när jag jobbar. Men nu ska hon få den tid hon behöver, och förhoppningsvis bli en väluppfostrad liten Cavalier.
Hon är färdigvaccinerad och har sitt pass nu, så den 6e Juni åker vi till Sverige jag och Tessla. Hon ska få träffa alla i familjen inklusive hundar, och få se grönt och öppna ytor för första gången. inget regn tack!