3mni

Roots & Wings

Friheten varar i en dag

Kategori: Gran CanariaLedig dag! Dagen då jag oftast blir på dåligt humör. För den tar slut så fort och jag planerar så mkt, men hinner bara med hälften. Dessutom är det den enda tiden jag hinner tänka, och inser hur trött jag är på allt. Dem andra dagarna är det bara jobb och sömn som gäller. 9-10 h jobb, 8 h sömn - inte mkt kvar ac dygnet där inte.

Men idag har jag hunnit med en hel del. Särskillt eftersom jag skippade halva sömnen inatt för o kunna njuta av min lediga dag mer. Och när jag slutade igår natt gjorde jag köttbullar till min bättre hälft, som tjatat om det hela veckan. Och jag gjorde Tzatziki för en hel vecka, för det har jag själv längtat efter. Men 4 h är lite, och nu är jag halvdöd.
Träffade Stina på dagen, vi käkade sen lunch på Stockholms och träffade Agnes. Sen la jag mej vid poolen i en timme och läste.
Ikväll har jag varit med Petra i Meloneras på en mysig restaurang. Grillad lax, och chokladmousse till efterrätt. Jättegott! Efter det tog vi en drink på Turbo och sedan hemmåt. Nu ska jag se ett avsnitt av GG och sova. För vi ska till Atlantico tidigt imorgon för shopping
Stiro

Ett stort tack till Stina som fixat min nya design <3
Natti

Kategori: Gran Canaria


Kl är 06 och kom nyss hem från jobb. Dödstrött och ont i fötterna, som alltid. Precis duschat och fått fotmassage av min kära pv. Nu ska jag somna till Gossip Girl. Höjdpunken i mitt l liv just nu ;) Helt fast! Ska jag göra när jag sett alla avsnitt?!


Bitterfitta

Kategori: Gran Canaria, ShopaholicHar helt fastnat i gamla avsnitt av Teen Mom MTV här. Vet inte varför, tycker mest det är bortskämda snorungar som bor hemma, fått barn och tror deras föräldrar ska passa ungen medan dem festar och fortsätter sina liv som vanligt. Men har helt fastnat i det. Kanske för att bebisarna är så söta <3

Slutade 24 idag eftersom vi hade dåligt med gäster igen. Ganska skönt iofs för jag är trött, och helgen kommer bli jobbig. Carnevalen drar igång, med alla dryga canarie ungdomar. Hade helst sluppig hela grejen. Tänker inte ens klä ut mej, i protest! Min chef vill att vi ska klä ut oss. Men såvida inte han tänker betala för det tänker jag inte göra något åt saken. Trött på att jobba som en idiot för minimal lön. Hatar dessutom att klä ut mej. Är väl ingen unge längre! Kan vara kul ibland med vänner. Men inte på jobb, där man ska springa benen av sej i en jobbig kostym medan alla idioter bär sig illa åt.

Dessutom verkar inga av mina vänner ha tid att träffa mig, *tears* Ni vet vilka ni är! Känner mej väldigt dissad (hoppas humorn skiner igenom) ;P Men nu struntar jag i er iaf. På Mån på min lediga dag åker jag och Petra till Puerto Rico för god mat och goda drinkar :)

Jepp, har en dålig dag... Eller vecka ;P
Vill härifrån nu. Tålamod är inte min grej! Tycker inte om att vänta, även om jag vet att det blir bättre snart. Dessutom är jag inte bra på att spara mina pengar när jag är uttråkad här. Fast jag vet att jag behöver dem för framtiden

Så klickade hem lite saker...

;/