3mni

Roots & Wings

Shoppat

Kategori: Gran Canaria, Shopaholic
Min nya kärlek! Syns inte på bilden, men den är Turkos. Förälskat mej i den färgen. Och nej, du får den inte
mamma. (Hon vill roffa åt sej allt jag äger)


Lycka är nya skor <3


Inte köpt detta armbandet själv dock. Fick det av mamma när jag var i Sverige. Älskar det!

Kiss my ass

Kategori: Gran CanariaEn inlägg med bakdelar
Min brända baksida
Så går det när man ska vara tuff och inte använda solskydd, aaajjjj!Toves rumpa brevid en kinesisk plastrumpa. Äkta eller uppstoppat, svårt val?!Jobbet

Kategori: Gran CanariaIbland kan det vara riktigt kul på jobb, och ibland träffar man människor som gör hela ens dag. Men oftare än det är man tvungen att spendera timmar med fulla knäppskallar som jag inte ens hade velat ha en 2 minuters konversation med på min fritid. Som det är så måste man ju tyvärr vara trevlig och le, och ta mkt skit på jobbet.

Men jag är ändå glad att jag har jobbat i olika länder med alla dessa olika människor. För jag hade nog inte varit så tollerant och social som jag är nu om jag inte hade gjort det. Och jag hade verkligen inte haft mycket till självförtroende! Förr var jag mer en person som stannade hemma istället för att gå träffa vänner, tyckte inte om att prata med folk jag inte kände och var rädd för att beställa mat på restaurang. Var rädd att göra något fel, något pinsamt och vad folk skulle tycka om mig. Nu ger jag faktiskt blanka f** i det.
Man fått ut något av det under dessa "bortslösade" år (då jag kunde pluggat, fått ett fast jobb och tjänat pengar... enligt dem flesta)


Sista bilden är från Halooween (vi går inte klädda sådär normalt)