3mni

Roots & Wings

Teneriffa i bilder

Kategori: Gran Canaria

 

 

Siam Park


Loro Park

Vi hittade Tove (Inside joke :P)


Vi hittade även Nemo (nu var jag såå orginellt fyndig)


Elkins familj fanns också på plats


Likheten är slående


Något uttråkad på att posa på Ture turists begäran


Det bästa med Loro! Så söta & roliga

Då var det ett tag sen igen...

Kategori: Gran CanariaVar på bio förra veckan och såg denna. Fruktansvärt söta Pingviner, man vill ju absolut ha en efter filmen


Los pinguinos de senor popper på spanska. vet inte svenska titeln


Håller på att storstäda lghtn. Tove flyttade ut idag så nu kommer man fram på golvet i rummet igen :P Men lite sorgligt att hon flyttade, även om hon är kvar på ön 2 veckor till innan hemresan. Sen tror jag dessutom hon kommer tillbaka igen i vinter. Vet hur snabbt hon tröttnar på att vara hemma, och i Grekland är säsongen slut i Okt.

Sigrid e här på semester! Jättekul att träffa henne igen. Var ute med dem andra kvällen, och ska antagligen med dem till stranden imorgon. Även om jag egentligen ska hålla mig ifrån solen. Andra omgången antibiotika nu. Första hjälpte inte, vakna med feber o ont dagen efter dem var slut. Uvi igen då såklart!

Om 2 dagar kommer min bror på semester också :) Dem ska bo hos mig. Mamma är glad för lite semester ifrån dem, det var hon inte finkänslig med att säga. Men ska bli kul att se Emil igen. Och dem kan inte klaga på gratis boende, pool och poolbar utanför dörren och 2 min till centrum och strand. Känner jag dem rätt kommer dem mest att hänga vid poolen och på rockbarerna på kvällarna.

Tiro stirrar ut mig nu för han vill ut och leta godis i trädgården. Många ungar som springer omkring här om dagarna, och han har lärt sig att dem lämnar efter sig choklad, kex och andra saker som han äter trots mina protester.
Stor tratt har han på huvudet nu förresten, blivit av med bollarna. Så nu ska vi kanske få en lite lugnare tillvaro...