3mni

Roots & Wings

Religion

Kategori: Så tycker jagSVENSK

Kategori: Så tycker jag

 
 
När jag gick i grundskolan fick man inte lov att ha på sig något med den svenska flaggan, för att det kunde tas för rasism. Att inte få ha den svenska flaggan, i Sverige, i sitt eget land?! Det är ju bara så bakvänt! Även symboler som t.ex. Thors hammare var förbjudet. Minns en kille i min klass som tyckte om vikingar och var väldigt intresserad av dem. Han hade på sig ett halsband med Thors hammare en dag. Han blev inkallad hos rektorn, fick ta av sig det och bades att aldrig ha det på sig i skolan igen.
 
Nu bor jag i Spanien och här har dem den spanska flaggan precis överallt, och är stolta över den. Så ska det få vara! Man ska väl inte behöva vara rädd för att vara stolt svensk i sitt eget land. Ännu ett bevis på hur neutrala och fega Sverige är i alla sådana situationer
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Welcome to the future

Kategori: Så tycker jag

 
 
Väljer att använda Yttrandefriheten som vi ju faktiskt har i Sverige (fast det är svårt att tro ibland), och länkar dessa inlägg. Om det är någon som har problem med det... så kan jag inte påstå att jag bryr mig särkillt mycket. Min blogg, mina åsikter! Den som misstycker behöver inte vara här!
 
 
 
 
 
 
 
FREEDOM OR ISLAM?